Mπάρες Πρωτεΐνης

Posted by evresi 25/08/2022 0 Comment(s)

Οι πρωτεΐνες έχουν πολλές διατροφικές λειτουργίες μέσα στο σώμα μας, το οποίο τις χρησιμοποιεί ως ενέργεια. Η πρωτεΐνη χρησιμοποιείται επίσης ως ένα ένζυμο που προκαλεί αντιδράσεις μέσα στο σώμα, συμπεριλαμβανομένου του μεταβολισμού και του γονιδίου της ανάπτυξης και της επιδιόρθωσης. Χρησιμοποιείται επίσης για να μεταφέρει τα σήματα από το ένα μέρος του σώματος στο άλλο και σχηματίζει δομές όπως τους μύες.

Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για τον οργανισμό μας, όμως μαζί με αυτή χρειαζόμαστε υδατάνθρακες, βιταμίνες, ανόργανα άλατα, αντιοξειδωτικά, φυτοχημικά και υγιή έλαια για την εύρυθμη λειτουργία του. Μια ισορροπημένη διατροφή με μια σειρά από πλήρη τρόφιμα αλλά και με πρωτεϊνικές μπάρες που ενισχύουν κατά πολύ όσα προαναφέραμε.

Ένας άνδρας 75 κιλών χρειάζεται περίπου 58 γραμμάρια πρωτεΐνη την ημέρα, ενώ μία γυναίκα 55 κιλών χρειάζεται 43 γραμμάρια σε ημερήσια βάση. Καταναλώστε 2 μερίδες φρούτων, 3 μερίδες λαχανικών ή μια μερίδα κρέας, 4 μερίδες δημητριακών ολικής άλεσης ή μια με δυο μπάρες δημητριακών και μία μπάρα πρωτεΐνης μετά την γυμναστική σας και η διατροφή σας θα περιέχει σημαντικές ποσότητες πρωτεΐνης.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ